Monday, January 27, 2014

Prvn , komu Oscar Pistorius volal, kdy na svou p telkyni vyst elil, byl jeho otec. Ten p ijel do do


politika Milo Zeman Andrej Babi Bohuslav Sobotka esko kolstv Zdravotnictv Sv t St edn Evropa grammys jennifer hudson Slovensko Evropa Rusko USA na Bl zk v chod Asie & Pacifik Amerika Afrika Videa VICE On-line rozhovory C rkevn restituce Ob ansk z kon k Zpr vy A-Z
19. 2. 2013 | posledn aktualizace: 19. 2. 2013  16:31
Pistorius se d val na televizi, jeho p telkyn cvi ila j gu. Pak li sp t. Kdy se probudil, usly el v koupen hluk. Nechal grammys jennifer hudson zhasnuto a vyst elil p es dve e, popisoval atlet. Myslel si pr , e je uvnit n jak zlo inec. Kdy se mu ale poda ilo zam en dve e otev t, na el tam svou um raj c partnerku.
Policejn eskorta p ivezla ob alovan ho paralympijsk ho v t ze Oscara Pistoriuse k soudu v ter u p ed sedmou hodinou rann . Kv li obrovsk mu z jmu m di vyu ili zadn vchod a okna soudn s n byla zevnit zast n na, aby fotografov nez skali ani jedin sn mek.
Prokur tor trv na promy len chladnokrevn vra d . "Nebylo to tak, e se vzbudil, kdy nad n m n kdo st l a vyst elil jen kv li instinktu. Ne. On vstal, nasadil si nohy ( prot zy – pozn. red. ), vzal zbra a u el 7 metr , aby vyst elil," popsal u soudu Gerrie Nel. Obh jce Barry Roux k tomu ale uvedl, e Pistorius nev d l, kdo je za zav en mi dve mi, kdy st lel. Podotkl tak , e o ek val, e ob aloba bude hovo it o dajn ch probl mech ve vztahu grammys jennifer hudson mezi Pistoriusem a jeho partnerkou. Poklidn ve er u televize
Zak i el na nezn m ho "naru itele", aby "vypadl z domu", a potom n kolikr t vyst elil. Myslel si p itom, e jeho p telkyn le v posteli. Kdy ji ale pot vedle sebe nevid l, vzal si prot zy a el ke dve m, kter byly ale zam en .
Otev el je pr pomoc kriketov p lky, kterou policie v pokoji pozd ji na la. Steenkampov grammys jennifer hudson byla je t na ivu, odnesl grammys jennifer hudson ji do koupelny, zavolal z chranku a odn el ji do p zem , kde se ji pokou el o ivit. Zem ela mu ale v n ru , jak dodal. Valent nsk p ekvapen
U soudu se etlo i prohl en Justina Divarise, o kter m m dia informuj jako o nejlep m p teli Pistoriuse. Podle n j se p r hluboce miloval a nikdy nesly el, e by se n kdy t eba jen poh dali. Sv ho kamar da pak popsal jako citliv ho a m rn ho lov ka. Modelka pr prohla ovala, e kdyby ji atlet po dal o ruku, odpov d la by ano.
M dia zat m s odvol n m na policejn zdroje od minul ho t dne informovala o ad drobnost , kter n sledn rychle vyvolaly spekulace o motivu st elby. Nejprve se hovo ilo o valent nsk m p ekvapen , kdy si Pistorius m l svou p telkyni, kter do jeho domu v noci p i la, spl st se zlod jem.
"Je jasn , e oba v t posteli spali," ekl pro City Press nejmenovan policista s t m, e v pokoji byla i ta ka s osobn mi v cmi Steenkampov . Podle z b r z bezpe nostn ch kamer nav c do domu p ijela u den p ed smrt , okolo 18. hodiny odpoledn , podot k stanice eNews Channel Africa.
Vra ednou pistoli policist na li v Pistoriusov lo nici. Stejn jako zakrv cenou kriketovou p lku a iPad, kter pat il ob ti, p e list Times. Le el vedle postele a mo n pr v kv li n mu mohla osudn h dka vypuknout. Jeho obsah nyn zkoum policie a k dispozici m i atlet v telefon.
V dom ale vy et ovatel dajn nalezli tak steroidy a objednali si u testy na jejich p tomnost v olympionikov t le. Podle n kter ch informac modelka s poran n m hlavy nebo boku p ed Pistoriusem utekla pr v do koupelny, kde se zamkla, a kdy necht la vyj t ven, n kolikr t na dve e vyst elil.
Prvn , komu Oscar Pistorius volal, kdy na svou p telkyni vyst elil, byl jeho otec. Ten p ijel do domu v Pretorii pr v ve chv li, kdy jeho syn sn el um raj c enu ze schod . Za sv m synem stoj a k , e nepochybuje o tom, e lo o nehodu, e si spletl p telkyni se zlod jem.
Rodina ob ti ale douf , e Pistorius, kter je podle sv ho pr vn ka ud lostmi ot esen , kone n ekne pravdu. Je jedin , kdo v , co se tam stalo, a je st le na ivu, prohl sil bratr Steenkampov Adam. Kamar d ragbista a iPad
Jedn m z motiv , o kter m m dia za ala spekulovat, by mohlo b t tak p telstv modelky s ragbistou jihoafrick reprezentace Francoisem Hougaardem. Prost ednictv m soci ln s t j pr poslal zpr vu a po jej smrti na Twitteru zve ejnil jejich spole nou fotku.
Obhajoba chce, aby soud Pistoriuse navzdory obvin n z vra dy propustil z vazby na kauci. Trv na tom, e lo o zabit , nikoli promy lenou vra du. S m atlet si pr dokonce najal vlastn t m specialist , detektiv i patolog , kte mrt Reevy Steenkampov pro et uj .
1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} grammys jennifer hudson $('#remaining span').html((1000-$(this).val().length));" onkeydown="if($(this).val().length>1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} $('#remaining span').html((1000-$(this).val().length));"> 1000) {alert("P sp vek p esahuje limit 1000 znak ."); return false;} if ($("#comm-txt").val().length==0) {alert("Text p sp vku je povinn pole."); return false;}'>Zobrazit n hled
St t st hl aloby, rodina ministra zem d lstv

No comments:

Post a Comment