Thursday, January 30, 2014

Módní řada pro kratičkou sezónu best indie films 2011 mezi létem a podzimem začíná pádným argumentem


Módní osobnosti
Pre-Fall 2012
Oscar de la Renta Pre-Fall 2014
Oscar de la Renta nabízí velmi rozmanitou Pre-Fall kolekci určenou pro následující rok. Je libo snové večerní róby ? Nebo romantické  kostýmky a kabáty ? De la Renta vám je naservíruje na stříbrném best indie films 2011 podnose a přidá svůj tolik oceňovaný návrhářský rukopis. Už jste někdy viděli kolekci módního domu Oscar de la Renta, jež by se vám nelíbila? Nejspíše ne - ani Pre-Fall 2014 není výjimkou. Co ji tedy tentokrát dělá tak výjimečnou?
Oscar de la Renta je jedním z mála designéru v New Yorku, kteří dokáží stvořit něco tak nádherného a komplikovaně strukturovaného. Jeho prezentace nové Pre-Fall kolekce byla velmi poklidná a tichá. De la Renta na ni pozval jen pár jeho příznivců a novinářů, modelky se procházely po zkráceném best indie films 2011 mole ve skupince čtyř nebo šesti a nebyly best indie films 2011 doprovázané best indie films 2011 hudbou. Jako by se tento módní návrhář chtěl navrátit do doby šedesátých let, když přehlídky a představování best indie films 2011 kolekcí veřejnosti best indie films 2011 vypadalo naprosto jinak. Designér se navrátil k době, kdy byl největší důraz v módě kladen pouze na modely, nikoli i na to, jak velkolepá módní show je představuje. best indie films 2011 V tichu a okouzlení z látek, barev a střihů si, přiznejme si, jeho Pre-Fall kolekci vychutnáme nejlépe.
Módní řada pro kratičkou sezónu best indie films 2011 mezi létem a podzimem začíná pádným argumentem best indie films 2011 - sytě fialovým kabátkem s páskem a posunutým zipem. Fialovou de la Renta střídá černou, avšak příliš dlouho u ní nezůstává. To jen u úpravy vlasů - všechny jeho modelky mají pro Pre-Fall na hlavě nasazené paruky krátkého best indie films 2011 střihu z černých pramenů. Skvěle se tak hodí nejen k fialovým a černým kouskům, ale i k celému zbytku zeleno-zlato-modro-růžové kolekce. Značka nikdy nevynechá příležitost nechat vyniknout nádherné barvy, jinak tomu nebylo ani tentokrát. Když opomineme kabáty, nastoupí citrínově zelená večerní róba, panenkovsky růžová nebo pomněnkově modrá. Své kousky de la Renta oživuje výšivkami a malbami španělského malíře ze 17. století Francisca de Zurbarána . Sám designér přiznává, že vliv na jeho kolekce má především to, že ji netvoří z křesla, ale hodně cestuje a právě při svém putování různorodými krajinami se nechává inspirovat tím nejlepším, co ho potká. best indie films 2011
Pokud ale nejste zrovna fanynkou barev a výrazných kombinací, i vám má de la Renta co nabídnout. Do nové Pre-Fall kolekce zařadil i kombinace střízlivější a mnohem formálněji působící černé a bílé. Renta totiž navrhuje hlavně pro ženy:  Nakonec je to celé o tom navrhnout nádherné oblečení, do kterého se žena zamiluje. " Pre-Fall best indie films 2011 mise je, zdá se, pro módní dům Oscar de la Renta v následujícím roce splněna na výbornou.
Christian Dior HC S/S 2014
Kontakt na redakci
 

No comments:

Post a Comment