Sunday, January 5, 2014

Αποφάσισα λοιπόν όποια ταινία βλέπω, να γράφω μερικά λογάκια. Καλά ή κακά. Γουστόζικα ή ξινά. Ανάλογ


Αποφάσισα λοιπόν όποια ταινία βλέπω, να γράφω μερικά λογάκια. Καλά ή κακά. Γουστόζικα ή ξινά. Ανάλογα τη ταινία και ποτέ ανάλογα τη διάθεση. Αντικειμενικός ως θεατής και χωρίς τον αφιονισμό grammy stream των κριτικών κινηματογράφου. Εξάλλου πόσες φορές δε ρώτησες έναν φίλο... "Είναι καλή ρε η ταινία; Να τη δω;"
Οικογενεια με τον μπαμπα (που ακομα κρατιεται καλα και ας τον παρατησε το πουτανί η Ούμα η Θέρμαν) Ιθαν Χωκ, πάνε και μένουνε σε ένα σπίτι που έγινε ενα έγκλημα ωστε ο μπαμπας να πάρει έμπνευση και να γράψει το νέο του βιβλίο. Ετσι λοιπόν αυτός, η ατάλαντη γυναίκα που του κοτσάρανε και τα δυο πιο αντιτηλεοπτικα παιδιά του κόσμου - ειδικα αυτός ο γιός με τη καούκα, τι πράγμα ήταν αυτό; Τι σιχασιά; - μετακομίζουνε μες το κέφι και το μπρίο.
Κλασικά, όπως πάντα συμβαίνει, όλα ξεκινάνε όταν ο μπαμπας βρίσκει εναν προτζέκτορα και μερικές Super 8 ταινίες με κινηματογραφημένους φόνους φοβερούς και τρομερούς απο διάφορες οικογένειες. Σε όλα τα βίντεο, έλειπε ένα παιδί της οικογένειας και εμφανίζεται ένα σύμβολο καθώς και μια μορφή που θυμίζει λίγο απο Τζόκερ μαζί με το δολοφόνο grammy stream του Scream.Ειναι δαιμονας? Ειναι πνευμα? Ειναι φονιάς? Οτι και να ναι, να ξερετε, εχει κομπλεξ και ηθελε να γινει σκηνοθετης αλλα δε του κατσε. Θα καταλαβετε στο φιναλε τι εννοω.
Βασικά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Η ταινία δεν είναι ΤΡΟΜΟΥ. Ο μόνος που χέστηκε πάνω του ηταν ο Ιθαν Χωκ, γιατί στις κλασικές σκηνές που ακούς απότομο θόρυβο, grammy stream αυτός έχεζε και απο λίγο το βρακάκι του.Τόσο που νομιζα οτι οταν αποφάσισαν να φύγουν απο το (στοιχειωμενο) σπιτι, ηταν γιατι το πλυντηριο τους πια δεν άντεξε και εκανε μπαμ. 
Επειτα, αυτό που σε κάνει να αναρωτιέσαι ειναι γιατι ΚΑΘΕ φορα που ακουγε κάτι και έψαχνε το σπίτι, δεν αναβε το φως. Δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να μην έχεις κοινη αντιληψη?Εχω πια αρχισει και απογοητευομαι που νομιζουν οι σεναριογραφοι οτι ειμαστε grammy stream χαπατα και οτι δε τα προσεχουμε αυτά.
Αυτα τα λίγα. Ο Ιθαν Χωκ καλός είναι, η γυναίκα του δευτερη grammy stream κομπάρσα, grammy stream το μακιγιάζ λίγο με τα παιδάκια ελεεινό - θα καταλαβετε οταν το δειτε-. Ευτυχως βασίζεται σε δικιά του πρωτότυπη μυθολογία, πάει να δημιουργησει ατμοσφαιρα κόβοντας καρέ στο μοντάζ και έχοντας μουσική σαν το theme του American Horror Story.
Δημοσίευση σχολίου grammy stream
Δες ποιες ταινίες βαθμολογήθηκαν! Αύγουστος (1) Ιούλιος (1) Οκτώβριος (1) Σεπτέμβριος (3) Αύγουστος (2) Ιούλιος (1) Ιούνιος (4) Μάρτιος (8) Φεβρουάριος (6) Ιανουάριος (2) Δεκέμβριος (6) Νοέμβριος (6) Οκτώβριος (2) Σεπτέμβριος (10)


No comments:

Post a Comment