Sunday, February 2, 2014

aloba Pistoriuse v ter obvinila z promy len vra dy. Uvedla, e estadvacetilet atlet v noci na


politika Milo Zeman Andrej oscars academy awards Babi Bohuslav Sobotka esko kolstv Zdravotnictv Sv t St edn Evropa Slovensko Evropa Rusko USA na Bl zk v chod Asie & Pacifik oscars academy awards Amerika Afrika Videa VICE On-line rozhovory C rkevn restituce Ob ansk z kon k Zpr vy A-Z
20. oscars academy awards 2. 2013 | posledn aktualizace: 21. 2. 2013  09:07 oscars academy awards
P ed soudem znovu stanul jihoafrick handicapovan atlet Oscar Pistorius, kter byl ob alov n z vra dy p telkyn . Policejn vy et ovatel p ed soudem potvrdil, e v dom atleta byly nalezeny injekce s testosteronem. Ani ve st edu ale soud nerozhodl, zda sportovce propust oscars academy awards z vazby a jedn n tak bude pokra ovat.
V Pretorii ve st edu pokra oval soud s handicapovan m atletem Oscarem Pistoriusem, kter byl ob alov n z vra dy p telkyn . O p padn m propu t n n kolikan sobn ho paralympijsk ho v t ze na kauci se m lo p vodn rozhodnout v ter , jedn n v ak bylo odro eno. To sam se nakonec stalo i ve st edu a v ichni se v s ni sejdou i z tra.
Pistorius do budovy soudu dorazil dajn kr tce p ed osmou hodinou r no SE , od osmi hodin za alo projedn v n . Hlavn mi t maty byli zejm na sv dci a d kazy, kter by mohly p ibl it, co se v dom paralympionika skute n odehr lo.
alobce Gerrie Nel p ed soudem ekl, e m sv dectv lov ka, kter tvrd , e se Pistorius s p telkyn oscars academy awards h dal. Mezi druhou a t et hodinou r no v den smrti Reevy Steenkampov pr sly el vyhrocenou h dku. Obhajoba ale tvrd , e sv dek byl od domu p li daleko a nic takov ho sly et nemohl. oscars academy awards alobce oscars academy awards nav c nazna il, e telefon ty ob alovan ho atleta i jeho iny p edch zej c smrti modelky oscars academy awards poukazuj na to, e si in p ipravoval.
U soudu se prom tala tak mapka domu, kde ke st elb do lo. Vy et ovatel se cht j soust edit na to, zda Pistorius mluvil pravdu, kdy popisoval pr b h ud losti. V jeho tvrzen nap klad stoj , e vyst elil, kdy el zav t balkonov dve e a p telkyni oscars academy awards si spletl se zlod jem.
Po alobci p ed soudem vystoupil policejn vy et ovatel Hilton Botha, kter potvrdil, e u Pistoriuse oscars academy awards objevila policie testosteronov injekce. "Na li jsme dv krabice se steroidy," ekl Botha a po v tce alobce up esnil: "Dv krabice testosteronu, jehly a injekce." Botha: "We found two boxes of steroids..." Nel interrupts him. Botha corrects to: "Two boxes of testosterone, needles and injections."— David Smith (@SmithInAfrica) February 20, 2013
aloba Pistoriuse v ter obvinila z promy len vra dy. Uvedla, e estadvacetilet atlet v noci na tvrtek ve sv m dom st elil na Reevu Steenkampovou ty ikr t skrz dve e do koupelny a t ikr t ji zas hl. O t i roky star modelka smrteln m zran n m na m st podlehla.
Pistorius v prohl en uvedl, e p telkyni zabil omylem, proto e ji pova oval za vet elce. Se Steenkampovou pr li sp t v deset hodin ve er, v noci jej ale probudily zvuky z koupelny, p iplazil oscars academy awards se p ed dve e a zah jil palbu z pistole. Zbra m l schovanou pod postel , proto e se v minulosti setkal s v hr kami. 
Obhajoba se ve st edu sna ila dok zat, e tomu tak skute n mohlo b t. Steenkampov m la podle pitevn zpr vy pr zdn mo ov m ch , co by znamenalo, e si na toaletu oscars academy awards skute n do la. Na ot zku, zda mohl Pistoriuse zvuk probudit, potom vy et ovatel odpov d l, e ano.
Atlet v pr vn k Barry Roux p i Bothov v slechu zpochybnil policistovu nezaujatost. "Ob aloba se sna ve ker d kazy p ed soudem uv d t v tom nejhor m mo n m sv tle," prohl sil s t m, e Pistorius nem l doma testosteron ani jinou zak zanou l tku. Jednalo se pr o rostlinn p pravek.
Ob zased n soudu v Pretorii prov zel obrovsk z jem. P i tern m jedn n se do m stnosti vm stnalo t m sto lid , za tek dne n ho sly en musel musel b t o n kolik minut odlo en, proto e v p epln n s ni omdlel oscars academy awards jeden z novin . St ede n jedn n skon ilo kr tce p ed druhou hodinou, pokra ovat se bude ve tvrtek.
1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} $('#remaining span').html((1000-$(this).val().length));" onkeydown="if($(this).val().length>1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} $('#remaining span').html((1000-$(this).val().length));"> 1000) {alert("P sp vek p esahuje oscars academy awards limit 1000 znak ."); return false;} if ($("#comm-txt").val().length==0) {alert("Text p sp vku je povinn pole."); return false;}'>Zobrazit n hled
p e teno: 26400x
Pr ce
PRODUCT MANAGER webov ch aplikac - oblast VZD L V N HR MANAGER (PILSEN) editel pobo ky MEDIN Slovensko Senior Manager Consumer Acquisition Contract Manager editel spole nosti CFO CZECH REPUBLIC / BOARD MEMBER V konn /obchodn editel/ka - Brno (670) Product / Brand manager/ka Vedouc v roby / Production Supervisor Dal nab dky pr ce »
Management pro praxi - ZDARMA, rekvalifika n kurz akreditovan M MT R Practitioner: Vytvo te si sv j vlastn kou ovac styl Auditor integrovan oscars academy awards ho syst mu (ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001) Management logistiky - REKVALIFIKACE SA 8000 - certifik t spole ensk odpov dnosti Jak v st p i

No comments:

Post a Comment